IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 The one character who's name I literally forgot. Coco Jones

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Coco Jones

Coco Jones

Aantal berichten : 117
Points : 121

Character sheet
Leeftijd: 19
Partner: None.
Manege: Solitair

BerichtOnderwerp: The one character who's name I literally forgot. Coco Jones   di aug 13, 2013 1:20 pm

Naam: Coco Jones
Leeftijd: 19
geslacht: Vrouwelijk
Lengte: 1.68
Gewicht: 52,5 kg
Ogen: grijsgroen
Haar: Rood- geverfd. Natuurlijke kleur; muisbruin
Huid: Blank

Karakter: Coco is iemand van maskers. Ze geloofd dat alleen zij haar eigen problemen kan dragen en zal er daarom zelden over beginnen.
Hoewel ze van nature niet echt dol is op mensenmassa's, mengt ze zich er wel in, omdat het zo hoort. Ze maakt makkelijk contact met mensen, al is het aanvankelijk een van haar maskers dat je leert kennen.
Hoe langer ze met iemand omgaat, hoe meer ze zichzelf zal zijn, al zal ze je nooit met haar issues opzadelen.
Ze is ondanks dit alles vrij sociaal en sociaal ook erg vaardig. Ze trekt graag met vriendinnen op en houdt van afleiding. Ze is niet iemand om stilletjes thuis te gaan zitten zielig zijn.
Ze weet van aanpakken en is iemand die elke mogelijkheid benut om haar doel te bereiken, in goede zin.
Ze kan als ze moe is nogal kattig uit de hoek komen. Zeker als mensen klagen. Omdat ze zelf iemand is die er wat aan wil doen als er iets mis is, kan ze slecht tegen mensen die wegkruipen in hun emo-hoekje, al zal ze niet ontkennen dat ze zelfs soms ook wel even een pas op de plaats nodig heeft, zoals ieder mens.
Door de jaren heen is ze harder geworden. Hoewel ze best heel empathisch kan zijn, raken veel dingen haar al niet echt meer zoals ze dat vroeger zouden hebben gedaan maar daar staat tegenover dat haar idealisme vertienvoudigd is.
Coco is wat veel mensen sterk zouden noemen. Zijzelf wil dat niet horen. Ze leeft, ze overleeft en vecht voor waar ze in gelooft, meer niet.

Verleden:
Coco heeft tot haar twaalfde een normale jeugd gehad in het stadje Oakvale. Toen echter, scheidden haar ouders. Nog geen jaar later hertrouwde haar moeder met een man die aanvankelijk lief en sympathiek leek. Coco was dol op hem en hij op haar.
Totdat. Toen ze rond de veertien was, snuffelde ze eens achter zijn computer, waar ze uit e-mails ontdekte dat hij in wapens handelde, het soort dat in oorlogen gebruikt wordt.
Sindsdien voelde ze een sterke afkeer van hem, al heeft hij nooit geweten waarom.
Nog geen twee jaar later gingen ze op vakantie naar Israël. Het bleek een dekmantel te zijn; haar stiefvader moest gewoon van alles met een aantal legerofficieren bespreken.
Per toeval zag Coco een trainingsmissie die ze niet had mogen zien, die werd gevolgd door een wapendemonstratie die haar toonde hoe destructief haar vaders werk was.
Oorlogen op tv waren niet meer hetzelfde.
Diezelfde vakantie trof ze in een achterwijk van Jeruzalem een dode vrouw aan. Gedood, zo bleek later, met wapens die door haar stiefvader waren verhandeld. Haar afkeer groeide.
Op haar zestiende vertelde hij haar alles, ervan overtuigd dat ze het nog niet wist. Dat hield ze dan ook zorgvuldig verborgen. Haar woede verborg ze niet; ze schold hem uit, gooide met dingen en liep nog geen week later weg van huis, om pas twee maand later weer te worden gevonden door lokale agenten.
Op haar zeventiende ging ze studeren, en de eerste vakantie dat jaar was direct de laatste keer dat ze haar familie opzocht.

Gewoontes: Ze is erg hygiënisch en maakt weekelijks haar gehele appartement schoon, ze eet lasagne op vrijdag en checkt altijd voor vijven haar e-mail.

Extra: Ze kleed zich vrij gewoon met een voorkeur voor pasteltinten en enigszins loszittende kleding. Ze houdt niet van kleding die haar dwingt op te letten of ze netjes zit of inkijk heeft; ze wilde zich niet druk moeten maken om wat ze aanheeft.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The one character who's name I literally forgot. Coco Jones
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Rywale ::  :: » V O O R S T E L L E N :: K A R A K T E R-
Ga naar: