IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Jen Bux

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jen Bux

Jen Bux

Aantal berichten : 26
Points : 41

Character sheet
Leeftijd: 18
Partner: Like anyone dares. Motherfuckers.
Manege: Solitair

BerichtOnderwerp: Jen Bux   di aug 13, 2013 1:16 pm

*rebooting system*
*charactertopic herstelprogramma gestart*
*opstarten in safe mode*

Naam: Jennifer Olivia Buckster
Roepnaam: Jen/Jenny Bux
Leeftijd: 18
Geslacht: Vrouwelijk
Lengte: 1.65
Gewicht: 53 kg
Haar: Zwart - geverfd
Extra: Verscheidene tattoo's

Karakter: Jen is een rebel. Ze is straightforward, temperamentvol, een hethoofd en een loudmouth. Ze doet wat ze wil en wel op haar eigen manier.
Het zwartharige meisje laat zich door niets of niemand de wet voorschrijven en is een prima vriendin, mits je niet probeert de baas over haar te spelen.
Ze is assertief en komt voor zichzelf en vrienden op. Ook is ze voor een meisje nogal gewelddadig en kan ze behoorlijk een honkbalknuppel hanteren, als heeft ze niets met de sport...
Ondanks dit alles is ze wel kritisch, en dan vooral op de wereld waarin ze leeft, wat ook een van de oorzaken is dat ze zich er zo heftig tegen afzet.
Jen gaat haar eigen weg en is autonoom. Ze geeft veel om haar vrienden, maar kan de dingen best in haar eentje aan.

Ze houdt ervan om een balletje te trappen, met vrienden op te trekken en een beetje lol te trappen, al is dat in haar wereld soms wat dubieus.
Hoewel ze niet echt verslaaft is (nog niet), rookt ze wel, en vaak meerdere sigaretten per dag. Drugs laat ze staan, maar ze is zeker niet vies van een biertje.
Ze heeft een grote bek, maar een klein hartje; ze gaat voor vrienden door het vuur en een deel van haar bravoure verbergt een meisje dat vooral erg beschermend ingesteld is, zowel naar zichzelf als naar de mensen om wie ze geeft.
Assertief als ze is, is ze niet bang om mensen de waarheid te zeggen. Ze bedoeld het meestal niet kwetsend, ze draagt gewoon haar hart nogal op haar tong.

Verleden:
Jen is geboren in Londen. Haar vader was toen al bij haar moeder weg, die zwaar aan de drugs was. Al snel werd Jen overgeplaatst naar een gezin waar het niveau al niet veel hoger lag. Ze was veel op straat en werd steeds weerbarstiger.
Op een gegeven moment ging ze naar een internaat maar ook daar kon men het meisje niet aan. Ze had een autoriteitsprobleem en was niet te handhaven.
Ze was toen zestien en speelde in een punkbandje, van het soort dat redelijk populair was op underground concerten.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Jen Bux
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Rywale ::  :: » V O O R S T E L L E N :: K A R A K T E R-
Ga naar: