IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 James 'Jaime' Ryan

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jaime
Moderator
Jaime

Aantal berichten : 238
Points : 176

Character sheet
Leeftijd: 24 jaar
Partner: I'd love to be your dirty little secret~
Manege: Vincere
BerichtOnderwerp: James 'Jaime' Ryan   di jul 09, 2013 11:06 am

BASIC
Volledige naam: James Ryan
Roepnaam: Jaime
Leeftijd: 24 jaar
Familie: Dean Ryan (broer) & Matt Moore (neef)
Relatie: Jaime is vrijgezel op het moment.
Crush: I'd love to be your dirty little secret~
Manege: Vincere
Huidige baan: leidinggevende van de Vincere werknemers & werknemers van de Rywaalse vertegenwoordiging in de internationale wedstrijd
Reputatie: The Big Flirt. Naast een extra paar handen bieden om Vincere draaiende te houden, is Jaime ook verantwoordelijk om het de gasten op de manege naar hun zin te maken -al dan niet met de hulp van anderen. Het is een rol die hij niet echt vrijwillig heeft verkregen, maar waar hij wel zo zijn pleziertjes uit haalt. Meestal zijn het namelijk de eenzame vrouwen van stinkend rijke zakenmannen die hij moet vermaken zolang hun echtgenoten weer eens op reis zijn. Ach ja...

OUTSIDE
Jaime heeft een wilde, kastanjebruine haardos en een set bijpassende bruine ogen waar vaak een speelse glinstering in hangt. Sinds zijn vroege groeispurt heeft Jaime’s lichaam een slanke, gespierde bouw aangenomen. Door te trainen heeft hij zijn natuurlijke spiermassa nog verder ontwikkeld. Hij is een lange jongen, maar niet overdreven. Hij is ongeveer 1.87 meter lang. Hij heeft een vrij normale kledingstijl. Meestal gaat hij gekleed in een spijkerbroek met shirt en sneakers.


INSIDE/PAST
Jaime Ryan is de oudere broer van Dean Ryan, maar heeft zich eigenlijk nooit echt zo gedragen. Natuurlijk zou hij zijn bro altijd steunen wanneer hij zijn hulp nodig heeft, maar Jaime is nou eenmaal vrij…onverantwoordelijk, een flierefluiter zogezegd. Deze jongen heeft dan wel een goed stel hersens, maar of hij hier echt iets mee doet? Zijn motto is altijd geweest om ‘alles uit het leven te halen’, dus bestond zijn leven in zijn tienerjaren vooral uit spijbelen, zich bezatten en uit vluchtige avontuurtjes achter in zijn tweedehands autootje. Maar wat dat betreft is Jaime gelukkig wel iets volwassener geworden, met de nadruk op ‘iets’. Sinds hij oud genoeg was voor de hogere beroepsopleidingen, is dat precies waar hij zich mee bezig ging houden. Van een medicijnenstudie, tot een theateropleiding. Hij heeft bijna alles gedaan en niks afgerond. Zijn record was binnen één week zowel met een studie begonnen als weer gestopt te zijn. Voor deze vrije levensstijl is natuurlijk wel wat geld nodig, dus kwam Jaime vaak tussen zijn studies in terug naar de Vincere manege waar hij zijn jongere broer Dean hielp met waarvoor hij maar nodig kan zijn. Inmiddels heeft hij hierdoor wel enige bekendheid, of beter gezegd beruchtheid, verworven op de manege. Vooral de rijkeluisvrouwen waarvan de mannen vaak lange tijd van huis zijn, op zakenreis, die af en toe langskomen om paard te rijden lijken zeer geïnteresseerd in deze toch nog enigszins mysterieuze persoon James Ryan..
Ach, zijn reputatie is dan misschien niet al te best, of juist wel.., maar Jaime wordt toch beschouwd als een vriendelijke, behulpzame jongeman met een goed gevoel voor humor en iemand die best nuttig gevonden kan worden, al denkt hij hier zelf anders over.. Stiekem, héél stiekem, is Jaime zelfs een beetje onzeker, vooral onzeker over de toekomst. Dat is de reden dat hij geen verantwoordelijkheid voor wat dan ook wil nemen en het is ook een geheim wat hij zeker nooit met anderen zou delen!

Uiteindelijk kan tot nu toe geen enkele studie hem op het goede pad brengen. Daarom besloot Jaime het maar anders te gaan aanpakken. Momenteel schuift hij even zijn vrije studentenleven aan de kant om een vak te leren. Dit is de reden waarom hij nu werkzaam is op Vincere en hij daar zijn jongere broer helpt om de manege te runnen. Het repareren of bouwen van dingen is voor hem tot nu toe een prima afwisseling van het neuzen in stoffige boeken en tekstrollen.


Talent: Jaime is hoogbegaafd, maar ontkent het zelf tot op de dag van vandaag, vooral omdat hij zichzelf daarvoor gewoon niet te serieus neemt. Het enige waar je zijn hogere intellect in terug kunt vinden, is in zijn talent om zeer uiteenlopende studies met succes aan te gaan.
Zijn voorkeur gaat uit naar talen leren. Jaime heeft een talenknobbel en, al heeft hij het hier eigenlijk nooit over, kan hij hierdoor zeven talen vloeiend spreken: Engels, Italiaans, Frans, Spaans, Chinees, Japans en Duits. Momenteel is hij nog een thuiscursus Latijn aan het volgen.

Zwakheden: Zich echt open stellen naar anderen toe. Dat zou je misschien niet snel verwachten bij een flirtgrage, 'vrije geest' als Jaime, maar hij laat niet graag de echte, veel gevoeligere Jaime zien die in hem zit. Hij ziet dit namelijk als een teken van zwakte en zwak wil hij absoluut niet zijn.
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
James 'Jaime' Ryan
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Rywale ::  :: » V O O R S T E L L E N :: K A R A K T E R-
Ga naar: