IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Nieuwe plot - Uitleg

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jade
Administrator
Jade

Aantal berichten : 474
Points : 372

Character sheet
Leeftijd: 20
Partner: Knowing is the easy part; saying it out loud is the hard part.
Manege: Certamente
BerichtOnderwerp: Nieuwe plot - Uitleg   do jul 04, 2013 9:17 am

Bedankt Sanne!
 
"Ergens, bijna afgesloten van de rest van de wereld, was een kleine manege gevestigd in een land genaamd Rywale. Het was een simpele, toch beeldschone plek waar paard en ruiter vreedzaam met elkaar samenleefden.
Juist om die reden kreeg de manege Certamente haar grote bekendheid en steun.
Alles was goed, totdat er nog een manege op deze uitstekende locatie werd gevestigd. Met hun luxe, grotere omvang en fanatisme op wedstrijdgebied verwierf manege Vincere al snel veel aanhang.
Het was het begin van een hevige rivaliteit tussen de twee stallen die zich tot op de dag van vandaag nog voortzet. Beide eigenaren proberen nu zoveel mogelijk klanten, geld en bekendheid voor zijn of haar manege binnen te slepen.

Maar er staat iets nieuws te gebeuren… Sinds kort stromen de berichten binnen over een nieuwe, internationale wedstrijd. Landen mogen zelf de beste maneges naar het toernooi sturen, zodat deze teams gezamenlijk kunnen strijden tegen andere landen om eeuwige roem en natuurlijk het prijzengeld met bijbehorende tierelantijntjes - medailles, lintjes en glimmende bekers.
Certamente en Vincere zagen hun kans. Beiden gaven zich uit voor ‘beste manege van Rywaalse grond’. Het toeval wil dat beide rijscholen inmiddels ook even geliefd waren geworden. Daarom heeft de regering besloten allebei de maneges naar de internationale wedstrijd te sturen.
Maar of deze onverwachte samenwerking ook succes zal hebben… Tja, dat mogen jullie bepalen.

Bij welke manege sluit jij je aan? Wie mogen van jouw kwaliteiten als ruiter, werknemer of gewoon ondersteuner profiteren?
Bij dit RPG heb je de keuze om je aan te sluiten bij één van de drie groepen:
Ga je in zee met manege Certamente? De natuur liefhebbende, vrije ruiters?
Of zie je soms meer in de luxe en status van Vincere?
Natuurlijk mag je ook altijd onafhankelijk blijven."

 
In ieder geval wensen wij je veel plezier op het RPG forum Rywale!
______________________ 
De maneges
 
Manege Certamente
De manege leent zijn naam aan het Italiaanse woord voor ‘natuurlijk’.  Hier richt men zich dan ook vooral op natural horsemanship. Zo zijn de lessen met een bitloos hoofdstel en zonder zadel. Deze worden sowieso niet gewaardeerd. Verder gebruikt men hier alleen maar natuurlijke producten en staan de paarden meestal in de wei of in de paddock. In de uitgestrekte omgeving en prachtige natuur van Rywale is deze manege hier erg op zijn plaats.
 
Manege Vincere
Vincere betekent winnen in het Italiaans en dat is ook waar deze manege om draait. Wedstrijden worden fanatiek gestreden. De paarden van deze manege worden goed verzorgd, maar rijden wel met bit en zadel.
Luxe is iets anders waar Vincere veel waarde aan hecht. Het zijn dan ook vooral rijkere mensen die lid worden van deze manege. Dit betekent echter niet dat andere mensen worden uitgesloten.
Net als Certamente is Vincere open voor iedereen.
________________________
De rollen
 
Eigenaren van de maneges
Deze rollen zijn al bezet. De eigenares van Certamente is Jade Everdeen en de eigenaar van Vincere is Dean Ryan.
 
Ruiters
Als speler kun je ervoor kiezen om je karakter een ruiter te laten zijn bij één van de twee maneges. Als je besluit een eigen paard te nemen, hoor je bij de manege waar jouw paard op stal staat.
Natuurlijk kun je er ook altijd voor kiezen om onafhankelijk te blijven.
 
Paarden/pony’s
Ruiters kunnen niet zonder hun trouwe ros. Paarden en pony’s kunnen NPC’s (non playing characters) blijven in deze RPG, maar er kan ook een account voor worden aangemaakt. Let er hier wel bij op dat je reëel blijft. Paarden kunnen bijvoorbeeld niet praten.
 
Werknemers
Zoals alle bedrijven, kunnen ook de maneges niet door maar één of twee personen worden gerund. Zo zijn er mensen nodig die eventueel zorg dragen voor andermans paarden, de stallen schoonmaken, dingen repareren… Je kunt het zo gek niet bedenken.
Een werknemer staat altijd in dienst van één van de twee maneges. Echter hoeft dat (net zoals bij de andere rollen) niet te betekenen dat je per se iets hebt tegen de andere manege, ondanks de rivaliteit tussen beiden.
Bij Certamente is Jade Everdeen de leidinggevende van de werknemers en bij Vincere is Jaime Ryan dit.
Bij de verhaallijn is ook Jaime het aanspreekpunt voor alle werknemers, stagiaires, assistenten enz.
Omdat het begrip ‘werknemers’ nogal breed is, kun je hier nogal creatief mee zijn. Besluit je jouw karakter een hechtere band te laten hebben met een ander karakter, overleg dit dan wel even met de ander. Een stagiair van Dean bijvoorbeeld dient dit eerst even overlegt te hebben met Dean (Tess) zelf.
 
Overig
Natuurlijk zijn er ook nog mensen zonder een speciale rol. Hierin ben je ook vrij om te bepalen wie jouw karakter precies is en wat hij of zij dan wel met de maneges te maken heeft.
___________
 
We hopen dat alles hiermee een beetje duidelijk is.
Zijn er nog vragen, dan kun je Jade, Dean of Jaime een mailtje sturen.
 
Mvg,
 
Het Team van Rywale

Everything is ok in the end, if it's not, it's not the end.
❤️
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://rywale.actieforum.com
 
Nieuwe plot - Uitleg
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Rywale ::  :: » I N F O R M A T I E :: P L O T-
Ga naar: